stoppa pressarna

notera: emma och jonna vill garna ha bebisar,samt sitter bervid mig och dor lite over bilden pa claras bebis.
jag anne daremot tycker fortfarande mest om hundvalpar och tycker att barn ar mest sota pa hall, forutom bebisen bakom mig som heter Nacho och later roligt.

och nu vill jag ha mat


Kommentarer
Postat av: malin

haha bra där, man slipper vara orolig för plötslig barnlängtan ;) jag läser också, men ja kommentera är det värre med. vet att det är mkt roligare att skriva då ju. Det låter iaf som ni har det välidgt bra och får uppleva massa nya roliga saker :) här är det lugnt, jag och anna har sagt upp lägenheten (som jag kanske sa?) och har ingen ny än. nåja, vi har till 1 a maj på oss. jag och mamma ska åka till aberdeen i skottland den 1-5 april för att hälsa på ida och nils, kul ska de bli! :) fortsätt ha kul och ta hand om er!! Puss!

2011-02-17 @ 22:21:06
Postat av: Farbror Theodor

Det där ohyggliga gruvbesöket i kombination med en förkylning av nästintill episka proportioner försatte för någon tid Onkel T ur surfbart skick.



Om ni lovar att ta trottoaren på andra sidan gatan förbi colabryggerierna så bju'r jag på designersemla när ni är åter uti Svea; endera på ett ställe där de t.o.m. brassar mandelmassan själva, eller på ett ställe med annorlunda grannar!

2011-02-18 @ 11:53:45
Postat av: anne

jag haller med dig helt och hallet! haha /din fru

2011-02-22 @ 19:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0