minimajs hela dagarna

efter nagra bussresor med skum musik och forvirrande granskorsning tog vi oss iaf till nicaraguas huvudstad som vi fortfarande har lite problem med att uttala namnet pa. dar hangde vi typ en dag tills vi insag att vi saknade det karibiska olivet.
Som tur ar sa ar det anda ganska billigt att flyga fran managua till majs oarna, corn island, islas del maizZ. Sa dar ar vi nu, pa lilla majson det finns namligen tva stora och lilla majs.
En o dar det spelas reaggemusik hela dagarna och du gar fran ena sidan till den andra pa en 20 min. Manga pratar engelska har ocksa och  det gillar vi, kanske inte emma men jag o jonna.

Imorgon har vi bokat in oss pa dykning. Jonna ska testdyka och jag och emma tar tva dyk. kommer bli grymt och vi hoppas att det ar sa fint som det sags. vi hoppas pa haj!

det finns tre datorer har och strom ar inget man slosar med har sa nu ska vi inforskaffa lunch sen lagga oss pa stranden samt ta ett dopp eller tva.

ta hand om er!
anne


Kommentarer
Postat av: Christina Gunnarsson

Hoppas ni har det bra med tanke på det som hänt i Japan! Kära hälsningar från ett soligt och snörikt Norrland.

2011-03-12 @ 12:19:49
Postat av: Farbror Theodor

Alla svenskar fostrade i skiftet 70-80-tal kan uttala Managua i sömnen, därutöver Somoza respektive Ortega. Se upp för hajarna, de lär vara glupska nästintill såsom gäddor! Om ni f.ö. bedyker Lake Nicaragua kan ni hälsa på sötvattenhaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Nicaragua !

2011-03-13 @ 17:05:52
Postat av: Frida

Åh, äntligen dyk Anne!! Kul! tur att ni inte är i japan nu. kom hem snart!!

2011-03-15 @ 13:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0